Catigi bani din citit e-mail-uri
Catigi bani din citit e-mail-uri

duminică, 27 octombrie 2013

Banii din clik-uri cu Email marketing

Email marketingul este modalitatea de promovare a oricarei afaceri in mediul online, prin intermediul unui email. Email marketingul poate fi vazut ca o strategie de promovare, direct catre potentialii cumparatori. Serviciul este adresat celor care detin o afacere in mediul on-line si doresc o comunicare directa cu actualii lor clienti.Indiferent care ar fi mesajul pe care vrei sa il transmiti, Email marketingul este calea cea mai simpla si mai sigura ca mesajul tau sa ajunga direct la clientii tai.Email marketing ul aduce un aport foarte mare oricarei companii, avand costuri minime de promovare si fiind foarte usor de utilizat.

Bani pe net reclame

Pentru a ne inregistra am sa va rog sa accesati link-ul atasat in descrierea prezentarii, dupa care parcurgem toti pasii aferenti. Sunt cativa pasi simpli care sunt sigur ca nu va vor pune probleme. Dupa ce ne-am inregistrat am sa va rog sa va confirmati inregistrarea, este posibil sa primiti emailul de inregistrare in spam, asadar va rog sa verificati si in spam. {Dupa ce ne-am logat pe contul nostru, mergem la sectiunea campanii unde vom avea campaniile care se desfasoara in momentul respectiv.|| Acum probabil va intrebati ce sunt aceste campanii, ei bine in fiecare zi advertiserii care vor sa isi promoveze produsele, site-urile s.a, desfasoara o serie de campanii care contin emailuri despre produsele si ofertele lor. ||Practic ei ne trimit emailuri pentru asi promova produsele, iar noi castigam Bani pe net rapid pentru ca le facem trafic si reclama produselor. In felul acesta ei platesc doar atunci cand noi am vizualizat emailul respectiv, eficienta reclamei fiind de 100%. }} Daca abia v-ati inscris nu veti avea pentru inceput emailuri promotionale, insa ele vor incepe sa vina la fiecare 24 de ore. Ca sa vedeti cum arata am sa va arat campaniile mele, eu primesc in medie 7 emailuri zilnic.
Totul tine de sarguinta voastra si perseverenta de care dati dovada. Ganditi-va ca poate intr-un an reusiti sa aduceti 1500 de oameni in sistem prin intermediul dumneavoastra. Asta ar insemna 1500,3=500 $ lunar. Deja lucrurile suna mult mai promitator. Bineinteles ca sunt realistic si sunt constient de faptul ca 1500 de persoane nu se inscriu de azi pe maine, insa daca ne preocupam cateva minute pe zi, rezultatele nu vor inceta sa apara. Am sa fac un tutorial la prima plata facuta de cei de la Maildirect plata astfel incat sa vedeti si voi daca se primesc banii sau nu. In cazul in care lucrurile nu sunt adevarate va dati seama ca nu as avea nici un motiv sa va spun ca functioneaza. Asadar cu cat va cititi toate emailurile cu atat mai repede pot ajunge la suma de 50$ ca sa va confirm functionalitatea sistemului. Sper ca astazi sti invatat cate ceva despre marketing-ul online si despre cum se castiga Bani pe net lucrand acasa.
Email marketing, Email marketing , Email marketing

Bani pe net fara investitii 2013

MailDirect este cea mai noua platforma online din Romania care te plateste sa citesti email-uri si sa urmaresti reclamele brandurilor partenere pentru a castiga Bani pe net 2013 si alte diverse alte beneficii unice ce constau in reduceri, oferte si promotii oferite de brandurile partenere MailDirect. Confirmi adresa de email (prin accesarea mailului pe care ti-l trimite automat sistemul pe adresa pe care o furnizezi la inregistrare).primesti 6$ la inregistrare; pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea Maildirect plateste si primesti automat 0,5 centi; pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 1 cent (este comisionat doar primul click din fiecare newsletter);

Metode de facut Bani pe net fara investitii

Eficienta 100%. Cunoasteti o metoda de promovare unde sunteti sigur ca mesajul dumneavoastra ajunge direct la client? Unde puteti decide imediat daca mai platiti ca reclama dvs. sa ajunga la un potential client dezinteresat? Unde puteti contoriza fiecare miscare a clientului in mesajul dvs.? Noi am gasit una singura: Email marketing. Experienta acumulata de-a lungul anilor ne recomanda printre primele 10 agentii de publicitate din Bucuresti in domeniul online si al Email marketingului. Suntem una din companiile consacrate in domeniul Email marketingului pe piata din Romania, oferind solutii potrivite pentru a satisface nevoile oricarui tip de afacere, printre clientii nostrii se numara: Paralela 45, Perfect Tour, DMail, Matar, Vreau Mobila.ro, Noriel, Tzoale.ro si mute alte nume sonore din Romania.

Maildirect bani

Email marketingul este folosit deja pe plan mondial de catre o multime de companii multinationale, in special cele de telecomunicatii sau servicii bancare, care aleg sa isi instiinteze clientii cu privire la orice modificare prin intermediul emailului.Email marketingul foloseste ca instrument newsletterul, continutul emailului. Si spun inca, deoarece dupa ce vei afla care sunt avantajele marketingului online cu siguranta vei dori sa incerci si tu pentru afacerea ta on-line. Locuri Munca acasa, Costul scazut. Daca vom compara Email marketingul cu marketingul offline, vom observa o diferenta foarte mare de pret imediat. Trimiterea de emailuri catre baza ta de date (sau catre o alta baza de date, a furnizorului acestui serviciu) are un cost mult mai scazut decat publicitatea offline, la tv sau la posturile de radio.
In functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la partenerii MailDirect in urma newsletter-elor primite (se va specifica pentru ce campanii se aplica); pentru primii 200 de prieteni care se inscriu in urma recomandarii tale in platforma MailDirect primesti cate 10 centi, dupa care suma scade la 2 centi pentru fiecare user inscris;Bani online UPDATE 20.08.2013: In cadrul platformei MailDirect SUMA MINIMA DE RETRAGERE A BANILOR VA FI SCAZUTA DE LA 100$ LA 50$ incepand cu data de 15 septembrie 2013.Serviciul MailDirect.ro este furnizat de S.C. Reginele Online S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Sector 1, Piata Presei Libere, nr. 1, Casa Presei Libere, Corp C 2, Etaj 1, Camera 35.
Esti interesat sa folosesti e-mail marketing-ul pentru a-ti imbunatati traficul si vanzarile pe site-ul tau? Poate fi un proces confuz, daca nu stii de unde sa incepi. Va trebui sa iti stabilesti obiectivele inainte sa te apuci sa trimiti un e-mail. Ce urmaresti sa obtii, aceasta este intrebarea care trebuie sa iti clarifice obiectivele. De asemenea ai grija ca acestea sa fie realiste. De exemplu, dupa campania de Email marketing, vanzarile au crescut cu 10% si traficul pe site cu 25% fata de luna precedenta. Fii atent la asta mai degraba decat la vanzarile si traficul crescut in intreaga industrie in care prestezi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

aici poate fi un cuvant cheie sau un titlu mai lung - e ff important

Fa bani acum!!

Catigi bani din citit e-mail-uri

Mail direct

Catigi bani din citit e-mail-uri

castiga bani pe internet gratis

Catigi bani din citit e-mail-uri