joi, 24 octombrie 2013

Cum poti face si tu Bani pe net repede

Totusi sa nu lasam sa treaca mai mult deoarece ele ne vor fi retrase. Este clar ca nu putem astepta un an sa adunam emailuri apoi sa dam click-uri 2 zile in continuu si sa ne luam si sa aflam detalii despre Bani pe net pareri. Asadar totul dureaza doar cateva secunde. In continuare am sa va arat cat de mult inseamna 1 cent primit pentru fiecare email. Bani pe net clickuri Veti fi surprinsi :) . Haideti sa facem un calcul, pentru fiecare email primit avem 3 optiuni: citit, click si share pe facebook. Eu am sa ma bazez doar pe citit si click deoarece share-ul pe facebook este mai delicat.Eu zic ca 50$ lunar poate insemna o factura la gaz sau stiu eu ce mai face fiecare cu banii. In orice caz nu este o suma de neglijat. Asadar acum aveti raspunsul, putem castiga multi Bani pe net online din citirea email-urilor? Raspunsul este da, insa trebuie putin mai multa munca decat doar sa citim niste emailuri.

Faci bani pe online din vizualizarea email-urilor

Dar ne putem aduce un venit suplimentar. Cum va asteptati ca o companie sa va ofere zeci de dolari pentru faptul ca voi cititi emailuri. Va recompenseaza cu cativa centi asta este adevarat dar nu cu zeci de dolari. Daca vreiti sa faceti zeci de dolari atunci voi practic trebuie sa lucrati pentru compania respectiva si sa ii faceti mai multa publicitate. Pentru faptul ca voi spuneti si altor oameni despre promotiile companiei, atunci da, intradevar vom fi platiti mai mult. Acesta este venitul lunar pe care il primim de la un inscris. Haideti sa facem in felul urmator: la cati oameni primim 1$ 31,5X3=94,5 centi. Asta inseamna aproape 1$, fara putin. Deci la 3 inscrisi primim 1$ da? cu un calcul simplu asta inseamna ca la 150 de persoane inscrise primim (150, 3=50) 50$ lunar, plus cei 3,15$ generati de catre noi. Eu zic ca 50$ lunar poate insemna o factura la gaz sau stiu eu ce mai face fiecare cu banii. In orice caz nu este o suma de neglijat. Asadar acum aveti raspunsul, putem castiga multi Bani pe net online din citirea email-urilor? Raspunsul este da, insa trebuie putin mai multa Munca acasa decat doar sa citim niste emailuri.
Baza de date. Construirea unei baze de date proprii este vitala pentru orice afacere on-line. Chiar daca acest lucru iti va lua ceva timp, crearea unei baze de date este primul pas pentru o afacere de succes si pentru mentinerea unei stranse legaturi cu clientii tai. Bani online garantat Abonarea ar trebui sa se faca prin dubla confirmare (clientul isi introduce adresa de e-mail in campul prestabilit, ii este trimis un e-mail cu anuntul de abonare, pe care trebuie sa-l confirme accesand un nou link). Cu cat ai o baza de date mai mare, cu atat sansele sa-ti cresti vanzarile sunt mai mari cu fiecare mail trimis. Nu exagera insa si nu trimite mai mult de 1 email pe zi, deoarece nu vrei sa-ti stresezi clientii si sa ii pierzi (clientii se pot dezabona oricand la fel de usor precum s-au abonat).
Bani pe net online, Bani pe net rapid , Email marketing

Vrei sa castigi Bani online garantat

Daca pana acum erai intoxicat cu tot felul de mailuri reclame nedorite, ACUM, MailDirect TE PLATESTE sa urmaresti reclamele tutror Brand-urilor partenere. Astfel Castigi Bani pe net fara teapa si Beneficii Unice, ce constau in reduceri, oferte si mega promotii oferite de brand-urile partenere. Inscrie-te acum si beneficiaza INSTANT de noul tau STATUT! Acela de Membru MailDirect! in functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la partenerii nostri in urma newsletter-elor MailDirect (se va specifica la campaniile la care se aplica) primesti 10 centi pentru fiecare user care se inscrie din partea ta in platforma MailDirect pentru primii 200 de prieteni, dupa care suma scade la 2 centi.

Poti si tu Castiga bani pe internet gratis

Email marketingul este stiinta care studiaza modalitatile de promovare a unei afaceri online, prin intermediul adreselor de email. Exista sceptici care spun ca Email marketingul nu mai traieste si nu merita atentie din partea investitorilor, insa noi suntem de alta parere. n ceea ce priveste Email marketingul, lucrurile stau destul de simplu. Serviciul se adreseaza tuturor investitorilor online care doresc sa aiba relatii durabile cu actualii lor clienti – intretinerea si pastrarea relatiilor cu acestia se face cel mai bine prin intermediul social media si a adreselor de email. Astfel, utilizatorul obisnuit, pentru a putea primi informatiile dvs prin email, va trebui sa treaca prin urmatorii pasi:Inregistrarea adresei de email Inregistrarea se face pe situl dvs cu ajutorul unui formular de inregistrare. Acesta poate fi plasat intr-un spatiu vizibil pe site sau chiar sub forma unei ferestre pop-up (care se deschide automat).

Sfaturi pentru a face Bani lucrand pe net

Testeaza si analizeaza. Dupa fiecare campanie de Email marketing trebuie sa analizezi rezultatele: cate emailuri au fost trimise, cate au fost deschise de catre clienti, cate clickuri au fost date, care a fost timpul mediu petrecut pe site, care au fost vanzarile, care au fost produsele cele mai vizionate si care a fost costul campaniei raportat la vanzari (adica eficienta campaniei). Cu cat vei testa mai multe variante ale newsletterului, cu mai multe linii de grafica, diferite produse sau promotii, cu atat iti vei da seama mai bine ce tip de clienti ai in baza de date si cum reactioneaza la fiecare comunicare din partea ta.Sa presupunem ca ai doua afeceri online total diferite, una se adreseaza modei pentru femei, in timp ce cealalta este cu produse pentru automobile. Evident ca vei avea doua baze complet diferite si ca nu vei trimite niciodata bazei pentru femei produse pentru automobile. In acest fel nu vei face decat sa iti cresti rata dezabonarilor, iar clientii isi vor pierde interesul si increderea in tine.
stiai ca poti fi platit cu pana la 2,5 centi pentru fiecare mail primit? Trebuie doar sa dai click AICI sa te inregistrezi in cadrul platformei MailDirect. Este un serviciu nou, care te plateste pentru fiecare mail promotional primit cu pana la 2,5 centi. Nu trebuie decat sa te inregistrezi si sa deschizi mailurile ce iti vor fi livrate din partea MailDirect.Ceva mai simplu de atat nici ca poate exista! Si in plus, ca sa nu pornesti de la 0, dupa inregistrare, vei primi automat in cont suma de 6 dolari.Dupa inscriere veĹŁi primi pe adresa de mail indicata in formular (va recomand crearea unei adrese de mail separata pentru castigul in mediul online intrucat veĹŁi primi foarte multe mail-uri) un mail de confirmare a inregistrari, dupa confirmare veĹŁi primi mail-uri publicitare, va trebui sa le deschideĹŁi sa le citiĹŁi si sa le distribuiĹŁi pe facebook (de asemenea va recomand crearea unui cont separat de facebook)
Daca pana acum erai intoxicat cu tot felul de mailuri reclame nedorite, ACUM, MailDirect TE PLATESTE sa urmaresti reclamele tutror Brand-urilor partenere. Astfel Castigi Bani pe net rapid 2013 si Beneficii Unice, ce constau in reduceri, oferte si mega promotii oferite de brand-urile partenere. Platforma ofera beneficii exclusive utilizatorilor ei printre care amintim: primesti 6$ la inregistrare; recompensarea cu Bani pe net rapid si sigur a utilizatorilor pentru citirea campaniilor trimise prin intermediul Emailului; Daca ai citit descrierea despre Maildirect bani si nu te-ai convins inca de garantia serviciului, probabil te intrebi de ce sa te inscri in program si ce avantaje ai de pe urma acestuia. Pentru a elimina orice suspiciune, voi raspunde eu la aceste intrebari.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fa bani acum!!

Catigi bani din citit e-mail-uri

Mail direct

Catigi bani din citit e-mail-uri

castiga bani pe internet gratis

Catigi bani din citit e-mail-uri