Catigi bani din citit e-mail-uri
Catigi bani din citit e-mail-uri

luni, 21 octombrie 2013

Cum sa faci Bani pe net rapid si sigur 2013

Esti interesat sa folosesti e-mail marketing-ul pentru a-ti imbunatati traficul si vanzarile pe site-ul tau? Poate fi un proces confuz, daca nu stii de unde sa incepi. Va trebui sa iti stabilesti obiectivele inainte sa te apuci sa trimiti un e-mail. Bani online rapid si sigur, Chiar daca obiectivele variaza de la caz la caz, printre cele mai des intalnite se afla cresterea vanzarilor, atragerea traficului cat mai mare pe site, marirea gradului de constientizare a firmei tale, promovarea produselor sau a serviciilor oferite, precum si construirea unei relatii solide cu clientii tai. De exemplu, dupa campania de Email marketing, vanzarile au crescut cu 10% si traficul pe site cu 25% fata de luna precedenta. Fii atent la asta mai degraba decat la vanzarile si traficul crescut in intreaga industrie in care prestezi.
Rezultate imediate. Pe langa costul scazut, Email marketingul beneficieaza si de rezultate care pot fi masurate intr-un interval scurt de timp. Astfel, dupa o campanie reusita de Email marketing, site-ul tau are trebui sa inregistreze mult mai multe vizite, dar si mult mai multe comenzi. Totusi, Email marketingul, chiar daca are rezultate imediate si in vanzari, trebuie sa fie doar un alt instrument de Email marketing, alaturi de alte forme ale marketingului on-line si offline. Munca la domiciliu fara investi. Orice furnizor de Email marketing iti va pune la dispozitie o serie de statistici dupa trimiterea campaniei. Cati oameni ti-au deschis e-mailul, cati au dat click si au ajuns pe pagina ta, care a fost rata de bounce, care au fost cele mai vizualizate produse si multe altele.
Email marketing, Email marketing , Email marketing

Bani online din click-uri

Daca pana acum erai intoxicat cu tot felul de mailuri reclame nedorite, ACUM, MailDirect TE PLATESTE sa urmaresti reclamele tutror Brand-urilor partenere. Astfel Castigi Bani pe net fara teapa si Beneficii Unice, ce constau in reduceri, oferte si mega promotii oferite de brand-urile partenere. Zi de zi, noi cei de la MailDirect desfasuram campanii de promovare prin email pentru partenerii nostri si pentru ca tu esti cel care ia decizia meriti sa fii recompensat din plin: pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 0,5 centi in functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la partenerii nostri in urma newsletter-elor MailDirect (se va specifica la campaniile la care se aplica) primesti 10 centi pentru fiecare user care se inscrie din partea ta in platforma MailDirect pentru primii 200 de prieteni, dupa care suma scade la 2 centi.

Bani pe net 2013

Emailul folosit corect, devine o arma puternica impotriva concurentei, o metoda sigura si rapida de a genera venituri imediate, crestrea cash flow-ului, notorietatii si nu numai. Din ce in ce mai multe companii migreaza inspre mediul online, folosind Email marketing in centrul strategiei de promovare. Email marketingul este folosit pentru a mentine calda relatia cu clientii, astfel incat acestia sunt mereu informati despre oferte, promotii, si nu numai. MailDirect.ro este prima si singura platforma din Romania care foloseste Email marketing-ul in mod legal pentru promovarea partenerilor sai si care recompenseaza utilizatorii inscrisi in cadrul site-ului MailDirect pentru vizionarea reclamelor!

Vrei sa castigi Bani online rapid si sigur?

Nu exista o limita a castigurilor. Totul depinde de cat de implicat esti si cat de mult iti doresti sa castigi. Odata ce ai adunat 50 de dolari in contul tau, poti cere o retragere, iar banii iti vor fi livrati in cel mai scurt timp posibil.MailDirect este un site verificat de Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor Personale (ANSPDP), prin urmare datele dale vor ramane confidentiale, iar aceasta garanteaza si livrarea la timp a banilor tai. Asadar daca sunteti deja inregistrati puteti derula videoul pana la partea care va intereseaza. In final va voi arata cat se poate castiga cu maildirect si care sunt metodele. Ca sa nu mai lungim vorba am sa incep prin a va arata cum va puteti inregistra. Am sa va rog sa parcurgeti tutorialul impreuna cu mine pentru a intelege mai bine cum functioneaza.
MailDirect este cea mai noua platforma online din Romania care te plateste sa citesti email-uri si sa urmaresti reclamele brandurilor partenere pentru a castiga Bani pe net 2013 si alte diverse alte beneficii unice ce constau in reduceri, oferte si promotii oferite de brandurile partenere MailDirect. Confirmi adresa de email (prin accesarea mailului pe care ti-l trimite automat sistemul pe adresa pe care o furnizezi la inregistrare).primesti 6$ la inregistrare; pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea Maildirect plateste si primesti automat 0,5 centi; pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 1 cent (este comisionat doar primul click din fiecare newsletter);
Aceste lucruri le poti afla si din Google Analytics si sunt statistici care te vor ajuta foarte mult in urmatoarele campanii de e-mail marketing. Observi in acest fel interesul clientilor pentru anumite produse, pe care ar trebui sa le promovezi mai mult si sa-ti cresti in acest fel vanzarile. Pentru o campanie reusita de e-mail marketing trebuie sa ai in vedere cateva reguli de baza. Pe langa un newsletter cat mai atractiv pentru potentialii clienti si o strategie de marketing bine pusa la punct, orice companie are nevoie si de o baza de date catre care sa fie trimise emailurile. Sa vedem de ce altceva mai avem nevoie!

1 comentarii:

Unknown spunea...

Transforma banii virtuali in bani reali jucand online un joc de strategie economica, politica, razboi, etc., intra pe urmatorul link pt. a te convinge:

http://www.marketglory.com/strategygame/cosmin80

Trimiteți un comentariu

aici poate fi un cuvant cheie sau un titlu mai lung - e ff important

Fa bani acum!!

Catigi bani din citit e-mail-uri

Mail direct

Catigi bani din citit e-mail-uri

castiga bani pe internet gratis

Catigi bani din citit e-mail-uri