Catigi bani din citit e-mail-uri
Catigi bani din citit e-mail-uri

duminică, 27 octombrie 2013

Inca se mai pot face Bani pe net fara teapa

MailDirect este cea mai noua platforma online din Romania care te plateste sa citesti email-uri si sa urmaresti reclamele brandurilor partenere pentru a castiga Bani pe net 2013 si alte diverse alte beneficii unice ce constau in reduceri, oferte si promotii oferite de brandurile partenere MailDirect. Confirmi adresa de email (prin accesarea mailului pe care ti-l trimite automat sistemul pe adresa pe care o furnizezi la inregistrare).primesti 6$ la inregistrare; pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea Maildirect plateste si primesti automat 0,5 centi; pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 1 cent (este comisionat doar primul click din fiecare newsletter);

Vizualizeaza reclame si poti castiga bani pe net lucrand de acasa

Pentru a ne inregistra am sa va rog sa accesati link-ul atasat in descrierea prezentarii, dupa care parcurgem toti pasii aferenti. Sunt cativa pasi simpli care sunt sigur ca nu va vor pune probleme. Dupa ce ne-am inregistrat am sa va rog sa va confirmati inregistrarea, este posibil sa primiti emailul de inregistrare in spam, asadar va rog sa verificati si in spam. {Dupa ce ne-am logat pe contul nostru, mergem la sectiunea campanii unde vom avea campaniile care se desfasoara in momentul respectiv.|| Acum probabil va intrebati ce sunt aceste campanii, ei bine in fiecare zi advertiserii care vor sa isi promoveze produsele, site-urile s.a, desfasoara o serie de campanii care contin emailuri despre produsele si ofertele lor. ||Practic ei ne trimit emailuri pentru asi promova produsele, iar noi castigam Bani pe net rapid pentru ca le facem trafic si reclama produselor. In felul acesta ei platesc doar atunci cand noi am vizualizat emailul respectiv, eficienta reclamei fiind de 100%. }} Daca abia v-ati inscris nu veti avea pentru inceput emailuri promotionale, insa ele vor incepe sa vina la fiecare 24 de ore. Ca sa vedeti cum arata am sa va arat campaniile mele, eu primesc in medie 7 emailuri zilnic.
Exact! Este important ca emailurile dvs sa ajunga in proportii de 100% acolo unde trebuie. Aceasta incredere si calitatea de a face Bani pe net gratuit si bine, acestea ar fi cateva aspecte generale legate de Email marketing. Cu noi informatii si tehnici tratate atent si in amanunt vom veni in viitorul apropiat. Bani online pareri Cuvantul provine din engleza de la electronic mail, posta electronica. Uneori pentru e-mail se mai intrebuinteaza si denumirea simpla mail. Primul e-mail a fost trimis in 1971 de catre programatorul Roy Tomlinson. Standardul pentru e-mail este definit in RFC 5322, care stabileste printre altele ca e-mailurile sunt compuse din doua parti: antetul (header), care include informatii precum destinatar, subiect, etc. corpul (body), textul mesajului propriu-zis.
Bani pe net 2013, Bani pe net fara teapa , Bani pe net gratuit

Bani pe net fara investiti

Aceste lucruri le poti afla si din Google Analytics si sunt statistici care te vor ajuta foarte mult in urmatoarele campanii de e-mail marketing. Observi in acest fel interesul clientilor pentru anumite produse, pe care ar trebui sa le promovezi mai mult si sa-ti cresti in acest fel vanzarile. Usor de testat. Pentru a vedea cum reactioneaza baza de date la mai multe newslettere, poti face o segmentare si poti trimite mai multe variante ale newsletterului. In acest fel vei putea alege newsletterul cu cele mai bune rezultate, cu cea mai buna grafica si cele mai bune produse. Pe langa un newsletter cat mai atractiv pentru potentialii clienti si o strategie de marketing bine pusa la punct, orice companie are nevoie si de o baza de date catre care sa fie trimise emailurile. Sa vedem de ce altceva mai avem nevoie!

Bani pe net rapid si sigur cu maildirect

Daca pana acum erai intoxicat cu tot felul de mailuri reclame nedorite, ACUM, MailDirect TE PLATESTE sa urmaresti reclamele tutror Brand-urilor partenere. Astfel Castigi Bani pe net fara teapa si Beneficii Unice, ce constau in reduceri, oferte si mega promotii oferite de brand-urile partenere. Inscrie-te acum si beneficiaza INSTANT de noul tau STATUT! Acela de Membru MailDirect! in functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la partenerii nostri in urma newsletter-elor MailDirect (se va specifica la campaniile la care se aplica) primesti 10 centi pentru fiecare user care se inscrie din partea ta in platforma MailDirect pentru primii 200 de prieteni, dupa care suma scade la 2 centi.

Fa si tu Bani pe net fara investitii

Baza de date. Construirea unei baze de date proprii este vitala pentru orice afacere on-line. Chiar daca acest lucru iti va lua ceva timp, crearea unei baze de date este primul pas pentru o afacere de succes si pentru mentinerea unei stranse legaturi cu clientii tai. Pe pagina principala a site-ului, undeva la vedere, trebuie sa ai o casuta in care clientii sa isi introduca adresa de e-mail pentru abonare. Cu cat ai o baza de date mai mare, cu atat sansele sa-ti cresti vanzarile sunt mai mari cu fiecare mail trimis. Nu exagera insa si nu trimite mai mult de 1 email pe zi, deoarece nu vrei sa-ti stresezi clientii si sa ii pierzi (clientii se pot dezabona oricand la fel de usor precum s-au abonat).
Dar ne putem aduce un venit suplimentar. Cum va asteptati ca o companie sa va ofere zeci de dolari pentru faptul ca voi cititi emailuri. Va recompenseaza cu cativa centi asta este adevarat dar nu cu zeci de dolari. Daca vreiti sa faceti zeci de dolari atunci voi practic trebuie sa lucrati pentru compania respectiva si sa ii faceti mai multa publicitate. Pentru faptul ca voi spuneti si altor oameni despre promotiile companiei, atunci da, intradevar vom fi platiti mai mult. Haideti sa facem un calcul sa vedem cati oameni ne trebuie pentru a genera lunar 50$. Am ales aceasta suma pentru ca este minimul la care se face retragerea banilor. Daca primim 10% din ce castiga afiliatii nostri, asta inseamna ca din 10% din 315 centi cat genereaza o persoana lunar, inseamna 31,5 centi lunar. Eu zic ca 50$ lunar poate insemna o factura la gaz sau stiu eu ce mai face fiecare cu banii. In orice caz nu este o suma de neglijat. Asadar acum aveti raspunsul, putem castiga multi Bani pe net online din citirea email-urilor? Raspunsul este da, insa trebuie putin mai multa Munca acasa decat doar sa citim niste emailuri.
Nu iti pierde motivatia in cazul in care prima ta campanie de e-mail marketing nu iese cum ai sperat, mai ales daca afacerea ta e noua. Ai nevoie de timp pentru a castiga increderea consumatorilor. Asigurati-te ca folosesti adresa de e-mail originala atunci cand trimiti email-urile, altfel mesajul tau nu va trece de filtrele de spam.Unele intreprinderi folosesc un sablon de e-mail marketing. Sa nu crezi insa ca este o campanie de marketing de succes. Aceasta se intampla deoarece clientii se plictisesc cu usurinta de acelasi format. Trebuie sa le mentii interesul amestecand putin lucrurile in cadrul viitoarelor campanii de Email marketingMunca la domiciliu 2013 Opteaza pentru un software care colecteaza adrese de e-mail pe site-ul tau. Este o metoda eficienta si simpla pentru a obtine o baza date de inceput. Pe masura ce baza de date creste, poti alege sa trimiti viitoarele campanii de e-mail marketing tuturor din lista sau doar unui grup tinta selectat pe baza cumparaturilor lor anterioare.
Tag: Bani pe net 2013 Bani pe net fara teapa Bani pe net gratuit  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

aici poate fi un cuvant cheie sau un titlu mai lung - e ff important

Fa bani acum!!

Catigi bani din citit e-mail-uri

Mail direct

Catigi bani din citit e-mail-uri

castiga bani pe internet gratis

Catigi bani din citit e-mail-uri