Catigi bani din citit e-mail-uri
Catigi bani din citit e-mail-uri

sâmbătă, 26 octombrie 2013

Despre Munca acasa forum

Sincer am auzit multe discutii cum ca ne umple emailul de mesaje publicitare si asa mai departe, insa eu sunt foarte multumit deoarece acestea imi intra direct in spam astfel incat chiar nu ma deranjeaza deloc. Pana la urma urmei daca acesta este business-ul de ce m-ar deranja. Exista solutii sa ne creem foldere speciale in care sa ne vine astfel de mesaje astfel incat sa nu ne umple imbox-ul.Probabil acum veti spune ca este incomod sa cititi toata ziua emailuri pentru cativa centi, insa eu am sa va arat o metoda prin care ne putem citi emailurile in doar cateva secunde si o alta metoda prin care chiar putem castiga multi bani zi de zi, luna de luna. Acum inchidem toata paginile si dam un refresh la pagina sa vedem rezultatul. Dupa cum vedeti toate emailurile apar bifate cu DA la citit si deasemenea cu DA la click. Totul a durat doar cateva secunde. Eu am lasat special sa se adune mai multe emailuri pentru a vedea ca nu trebuie sa intram chiar in fiecare zi. O data la 2 zile este destul.

Bani pe net fara investitii

In functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la partenerii MailDirect in urma newsletter-elor primite (se va specifica pentru ce campanii se aplica); pentru primii 200 de prieteni care se inscriu in urma recomandarii tale in platforma MailDirect primesti cate 10 centi, dupa care suma scade la 2 centi pentru fiecare user inscris; primesti 10% din castigul intregii tale echipe.Serviciul MailDirect.ro este furnizat de S.C. Reginele Online S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Sector 1, Piata Presei Libere, nr. 1, Casa Presei Libere, Corp C 2, Etaj 1, Camera 35.
Daca pana acum erai intoxicat cu tot felul de mailuri reclame nedorite, ACUM, MailDirect TE PLATESTE sa urmaresti reclamele tutror Brand-urilor partenere. Astfel Castigi Bani pe net fara teapa si Beneficii Unice, ce constau in reduceri, oferte si mega promotii oferite de brand-urile partenere. pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 1 cent (este comisionat DOAR primul click din fiecare newsletter) pentru Share pe Facebook primesti 1 cent pentru fiecare campanie impartasita pe Facebook (se comisioneaza un singur share campanie) in functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la partenerii nostri in urma newsletter-elor MailDirect (se va specifica la campaniile la care se aplica) primesti 10 centi pentru fiecare user care se inscrie din partea ta in platforma MailDirect pentru primii 200 de prieteni, dupa care suma scade la 2 centi.
Email marketing, Email marketing , Email marketing

Sfaturi pentru a face Bani online 2013

Email marketingul este stiinta care studiaza modalitatile de promovare a unei afaceri online, prin intermediul adreselor de email. Exista sceptici care spun ca Email marketingul nu mai traieste si nu merita atentie din partea investitorilor, insa noi suntem de alta parere. n ceea ce priveste Email marketingul, lucrurile stau destul de simplu. Serviciul se adreseaza tuturor investitorilor online care doresc sa aiba relatii durabile cu actualii lor clienti – intretinerea si pastrarea relatiilor cu acestia se face cel mai bine prin intermediul social media si a adreselor de email. Astfel, utilizatorul obisnuit, pentru a putea primi informatiile dvs prin email, va trebui sa treaca prin urmatorii pasi:Inregistrarea adresei de email Inregistrarea se face pe situl dvs cu ajutorul unui formular de inregistrare. Acesta poate fi plasat intr-un spatiu vizibil pe site sau chiar sub forma unei ferestre pop-up (care se deschide automat).

Bani pe net pareri

stiai ca poti fi platit cu pana la 2,5 centi pentru fiecare mail primit? Trebuie doar sa dai click AICI sa te inregistrezi in cadrul platformei MailDirect. Este un serviciu nou, care te plateste pentru fiecare mail promotional primit cu pana la 2,5 centi. Nu trebuie decat sa te inregistrezi si sa deschizi mailurile ce iti vor fi livrate din partea MailDirect.MailDirect este un site cu ajutorul caruia poti castiga zilnic bani, prin intermediul mailurilor citite.Trebuie doar sa iti verifici zilnic adresa de mail si sa deschizi fiecare reclama aparuta.Dupa inscriere veĹŁi primi pe adresa de mail indicata in formular (va recomand crearea unei adrese de mail separata pentru castigul in mediul online intrucat veĹŁi primi foarte multe mail-uri) un mail de confirmare a inregistrari, dupa confirmare veĹŁi primi mail-uri publicitare, va trebui sa le deschideĹŁi sa le citiĹŁi si sa le distribuiĹŁi pe facebook (de asemenea va recomand crearea unui cont separat de facebook)

Bani online rapid si sigur

Totul tine de sarguinta voastra si perseverenta de care dati dovada. Ganditi-va ca poate intr-un an reusiti sa aduceti 1500 de oameni in sistem prin intermediul dumneavoastra. Asta ar insemna 1500,3=500 $ lunar. Deja lucrurile suna mult mai promitator. Bineinteles ca sunt realistic si sunt constient de faptul ca 1500 de persoane nu se inscriu de azi pe maine, insa daca ne preocupam cateva minute pe zi, rezultatele nu vor inceta sa apara. Eu cunosc oameni care castiga doar din marketing online si au zeci de mii de persoane inscrise si castiga bani si sa afli detalii despre Bani pe net metode. Eu in momentul de fata am putin peste 40 de oameni inscrisi si in fiecare zi imi creste venitul. Asadar cu cat va cititi toate emailurile cu atat mai repede pot ajunge la suma de 50$ ca sa va confirm functionalitatea sistemului. Sper ca astazi sti invatat cate ceva despre marketing-ul online si despre cum se castiga Bani pe net lucrand acasa.
Email marketingul este cea mai accesibila forma de publictate la momentul actual, numarandu-se printre cele mai eficiente campanii de promovare, cu efecte imediate, atat in vanzari, pe termen scurt, cat si in dezvoltarea branding-ului, pe termen lung. Email marketingul este cel mai folosit instrument de marketing incepand de la magazinele online, clinicii medicale, pana la comapanii de telefonie mobila si nu numai.EMunca acasa forum mail-urile sunt usor de urmarit. Practic rezultatele se pot masura imediat dupa pornirea campaniei, verificand informatii precum, numarul de persoane care au citit mailul, care au dat click in mesaj, locul in care au dat click, unde au vrut sa ajunga, cat timp au petrecut pe site, si multe asemena variabile extrem de importante ce nu pot fi obtinute decat prin acest mijloc de promovare.Spre deosebire de campaniile clasice de promovare, Email marketingul are costuri foarte reduse, incepand de la 849 lei + TVA pentru o campanie de 100.000 de adrese de mail. O campanie identica de flyere incepe de la 1500 lei productie, plus cel putin inca 500 lei distributie si are un raspuns de maxim 2% spre deosebire de Email marketing unde rezultatele incep de la 5% pana la 20%.
Dar ne putem aduce un venit suplimentar. Cum va asteptati ca o companie sa va ofere zeci de dolari pentru faptul ca voi cititi emailuri. Va recompenseaza cu cativa centi asta este adevarat dar nu cu zeci de dolari. Daca vreiti sa faceti zeci de dolari atunci voi practic trebuie sa lucrati pentru compania respectiva si sa ii faceti mai multa publicitate. Pentru faptul ca voi spuneti si altor oameni despre promotiile companiei, atunci da, intradevar vom fi platiti mai mult. Acesta este venitul lunar pe care il primim de la un inscris. Haideti sa facem in felul urmator: la cati oameni primim 1$ 31,5X3=94,5 centi. Asta inseamna aproape 1$, fara putin. Deci la 3 inscrisi primim 1$ da? cu un calcul simplu asta inseamna ca la 150 de persoane inscrise primim (150, 3=50) 50$ lunar, plus cei 3,15$ generati de catre noi. Eu zic ca 50$ lunar poate insemna o factura la gaz sau stiu eu ce mai face fiecare cu banii. In orice caz nu este o suma de neglijat. Asadar acum aveti raspunsul, putem castiga multi Bani pe net online din citirea email-urilor? Raspunsul este da, insa trebuie putin mai multa Munca acasa decat doar sa citim niste emailuri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

aici poate fi un cuvant cheie sau un titlu mai lung - e ff important

Fa bani acum!!

Catigi bani din citit e-mail-uri

Mail direct

Catigi bani din citit e-mail-uri

castiga bani pe internet gratis

Catigi bani din citit e-mail-uri