Catigi bani din citit e-mail-uri
Catigi bani din citit e-mail-uri

joi, 31 octombrie 2013

Metode usoare pentru a face Bani online

Eficienta 100%. Cunoasteti o metoda de promovare unde sunteti sigur ca mesajul dumneavoastra ajunge direct la client? Unde puteti decide imediat daca mai platiti ca reclama dvs. sa ajunga la un potential client dezinteresat? Unde puteti contoriza fiecare miscare a clientului in mesajul dvs.? Noi am gasit una singura: Email marketing. In prezent Email marketingul este cel mai puternic instrument de promovare din Romania, si cel mai folosit de catre banci, companiile de telefonie din Romania, benzinarii si companii care vor sa se promoveze cu costuri minime, dar eficient, sa dezvolte o legatura stransa cu clientii si sa completeze strategia de marketing. Suntem una din companiile consacrate in domeniul Email marketingului pe piata din Romania, oferind solutii potrivite pentru a satisface nevoile oricarui tip de afacere, printre clientii nostrii se numara: Paralela 45, Perfect Tour, DMail, Matar, Vreau Mobila.ro, Noriel, Tzoale.ro si mute alte nume sonore din Romania.

Bani online din click-uri

Daca pana acum erai intoxicat cu tot felul de mailuri reclame nedorite, ACUM, MailDirect TE PLATESTE sa urmaresti reclamele tutror Brand-urilor partenere. Astfel Castigi Bani pe net fara teapa si Beneficii Unice, ce constau in reduceri, oferte si mega promotii oferite de brand-urile partenere. Zi de zi, noi cei de la MailDirect desfasuram campanii de promovare prin email pentru partenerii nostri si pentru ca tu esti cel care ia decizia meriti sa fii recompensat din plin: pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 0,5 centi in functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la partenerii nostri in urma newsletter-elor MailDirect (se va specifica la campaniile la care se aplica) primesti 10 centi pentru fiecare user care se inscrie din partea ta in platforma MailDirect pentru primii 200 de prieteni, dupa care suma scade la 2 centi.
Baza de date. Construirea unei baze de date proprii este vitala pentru orice afacere on-line. Chiar daca acest lucru iti va lua ceva timp, crearea unei baze de date este primul pas pentru o afacere de succes si pentru mentinerea unei stranse legaturi cu clientii tai. Bani online garantat Abonarea ar trebui sa se faca prin dubla confirmare (clientul isi introduce adresa de e-mail in campul prestabilit, ii este trimis un e-mail cu anuntul de abonare, pe care trebuie sa-l confirme accesand un nou link). Cu cat ai o baza de date mai mare, cu atat sansele sa-ti cresti vanzarile sunt mai mari cu fiecare mail trimis. Nu exagera insa si nu trimite mai mult de 1 email pe zi, deoarece nu vrei sa-ti stresezi clientii si sa ii pierzi (clientii se pot dezabona oricand la fel de usor precum s-au abonat).
Email marketing, Email marketing , Email marketing

Bani pe net fara investitii

Testeaza si analizeaza. Dupa fiecare campanie de Email marketing trebuie sa analizezi rezultatele: cate emailuri au fost trimise, cate au fost deschise de catre clienti, cate clickuri au fost date, care a fost timpul mediu petrecut pe site, care au fost vanzarile, care au fost produsele cele mai vizionate si care a fost costul campaniei raportat la vanzari (adica eficienta campaniei). Continut relevant. Primul lucru care trebuie sa-ti atraga clientii este titlul newsletterului, ducand la deschiderea acestuia. Pana acum totul este bine, insa daca continutul newsletterului nu este relevant si interesant, clientul va sterge imediat e-mailul primit. Sa presupunem ca ai doua afeceri online total diferite, una se adreseaza modei pentru femei, in timp ce cealalta este cu produse pentru automobile. Evident ca vei avea doua baze complet diferite si ca nu vei trimite niciodata bazei pentru femei produse pentru automobile. In acest fel nu vei face decat sa iti cresti rata dezabonarilor, iar clientii isi vor pierde interesul si increderea in tine.

Sfaturi pentru a face bani pe net lucrand de acasa

Totusi sa nu lasam sa treaca mai mult deoarece ele ne vor fi retrase. Este clar ca nu putem astepta un an sa adunam emailuri apoi sa dam click-uri 2 zile in continuu si sa ne luam si sa aflam detalii despre Bani pe net pareri. Asadar totul dureaza doar cateva secunde. In continuare am sa va arat cat de mult inseamna 1 cent primit pentru fiecare email. Bani pe net clickuriVeti fi surprinsi :) . Haideti sa facem un calcul, pentru fiecare email primit avem 3 optiuni: citit, click si share pe facebook. Eu am sa ma bazez doar pe citit si click deoarece share-ul pe facebook este mai delicat.Eu zic ca 50$ lunar poate insemna o factura la gaz sau stiu eu ce mai face fiecare cu banii. In orice caz nu este o suma de neglijat. Asadar acum aveti raspunsul, putem castiga multi Bani pe net online din citirea email-urilor? Raspunsul este da, insa trebuie putin mai multa munca decat doar sa citim niste emailuri.

Maildirect plata

Va trebui sa iti proiectezi campania de e-mail marketing foarte bine. Sa fie atractiva, sa mentina atentia consumatorului suficient de mult pentru a-l convinge ca merita sa o citeasca pana la capat. Asigura-te ai scris corect si ca textul e scurt si la obiect. Este un serviciu nou, care te plateste pentru fiecare mail promotional primit cu pana la 2,5 centi. Nu trebuie decat sa te inregistrezi si sa deschizi mailurile ce iti vor fi livrate din partea Maildirect pareri. Creeaza o senzatie de urgenta pentru a-l face sa raspunda, anuntandu-l ca ofert expira.E-mail marketing-ul este un instrument eficient daca iti faci timp sa-l folosesti in mod corespunzator. Va trebui sa fii creativ si sa lucrezi din greu pentru a construi campanii eficiente atractive, informative, si care sa incurajeze consumatorii sa cumpere.
Aceste lucruri le poti afla si din Google Analytics si sunt statistici care te vor ajuta foarte mult in urmatoarele campanii de e-mail marketing. Observi in acest fel interesul clientilor pentru anumite produse, pe care ar trebui sa le promovezi mai mult si sa-ti cresti in acest fel vanzarile. Usor de testat. Pentru a vedea cum reactioneaza baza de date la mai multe newslettere, poti face o segmentare si poti trimite mai multe variante ale newsletterului. In acest fel vei putea alege newsletterul cu cele mai bune rezultate, cu cea mai buna grafica si cele mai bune produse. Pe langa un newsletter cat mai atractiv pentru potentialii clienti si o strategie de marketing bine pusa la punct, orice companie are nevoie si de o baza de date catre care sa fie trimise emailurile. Sa vedem de ce altceva mai avem nevoie!
Exact! Este important ca emailurile dvs sa ajunga in proportii de 100% acolo unde trebuie. Aceasta incredere si calitatea de a face Bani pe net gratuit si bine, acestea ar fi cateva aspecte generale legate de Email marketing. Cu noi informatii si tehnici tratate atent si in amanunt vom veni in viitorul apropiat. Bani online pareri Cuvantul provine din engleza de la electronic mail, posta electronica. Uneori pentru e-mail se mai intrebuinteaza si denumirea simpla mail. Primul e-mail a fost trimis in 1971 de catre programatorul Roy Tomlinson. Standardul pentru e-mail este definit in RFC 5322, care stabileste printre altele ca e-mailurile sunt compuse din doua parti: antetul (header), care include informatii precum destinatar, subiect, etc. corpul (body), textul mesajului propriu-zis.
Tag: Email marketing Email marketing Email marketing 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

aici poate fi un cuvant cheie sau un titlu mai lung - e ff important

Fa bani acum!!

Catigi bani din citit e-mail-uri

Mail direct

Catigi bani din citit e-mail-uri

castiga bani pe internet gratis

Catigi bani din citit e-mail-uri